som el que juguem

IMG_0141LA LUDONETA és una iniciativa en contínua evolució que es compon de diferents equipaments de JOCS PARTICIPATIUS per a tota la família.
Jugar és important en totes les etapes de la vida. El joc és universal i solament comparable amb la música i l’esport (un altre joc al cap i a la fi). Tothom juga… en tot el planeta!
Nosaltres seleccionem, dissenyem i combinem jocs; els contextualitzem i convertim qualsevol esdeveniment o acció en un moment únic.
La filosofia de la Ludoneta es basa en conceptes relacionats amb la pedagogia activa que fomenta la creativitat, la motivació intrínseca, l’aprenentatge singificatiu, la cooperació i l’autoconfiança, entre altres aspectes.
La Ludoneta segueix el model dels “playbus” en països de parla anglesa i els “Spielmobile” en països de parla germana, que porten moltes dècades movent-se de barri en barri i d’esdeveniment en esdeveniment per a donar resposta a necessitats lúdiques i socials en els diversos àmbits.
Volem formar part de la vida de la canalla i dels majors en esdeveniments diversos, des de festes privades fins a fires o campanyes de sensibilització social. Ens ocupem d’adaptar el joc a cada situació i necessitat perqué per  a nosaltres el joc és facilitador i dinamitzador social.
La Ludoneta presenta diferents propostes, experimentades amb gran satisfacció per milers d’usuaris, que permeten adaptar-se a circumstàncies i esdeveniments diversos.
Per tot açò, La Ludoneta és una proposta adequada per a campanyes de sensibilització, per a accions de cohesió social, per a l’acostament intergeneracional, la convivència escolar, la igualtat de gènere, festes, actes tradicionals, etc.
LA LUDONETA posa especial èmfasi en el seu caràcter lúdic, participatiu i integrador, pensat per a totes les edats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s